Da li irena završi s Lokijem?
Da li irena završi s Lokijem?

Video: Da li irena završi s Lokijem?

Video: Da li irena završi s Lokijem?
Video: Teodora Djordjevic - Bekrija (Grand Show 13.04.2012) 2024, Marš
Anonim

Da, još su zaljubljeni! Irena Srbinovska pronašla je ljubav sa Lockyjem Gilbertom u prošlogodišnjoj sezoni The Bachelor, a sada je podijelila slatke novosti o njihovoj romansi samo nekoliko sedmica prije njihove jednogodišnje godišnjice.

Da li locky i Irena završe zajedno?

Oni su nerazdvojni otkako je finale Bachelor emitovano u septembru. A u sredu je Loki Gilbert otkrio da njegova veza sa Irenom Srbinovksom ide iz jačanja u snagu. … 'Želimo da provedemo ostatak života zajedno, venčaćemo se na kraju', rekao je Locky za publikaciju. '…

Zašto je locky odabrao Irenu?

Osjećala je da je Bella snažna, samouvjerena žena koja će moći da vrati Lockyja kada je to potrebno, a također je mogla osjetiti kako Irenina meka, brižna priroda sija. Mislila je da je Irena prava ljubavnica, ali se brinula da neće moći da se suprotstavi svom sinu. Locky je pozvao Irenu na njihov posljednji sastanak

Je li Locky još uvijek s Bellom?

Još u septembru, obožavatelji neženja ostali su zapanjeni kada je Locky izjavio svoju ljubav i Belli i Ireni - potonjoj s kojom se i danas viđa - a onda raskinuo stvari sa Bellom sledećeg dana. … Bella je bila vidno povrijeđena nakon što je Locky prekinuo stvari s njom.

Jesu li Becky i Pete još uvijek zajedno?

' Prošlog petka, samo nekoliko sati nakon finala Momačke djevojke, Becky je potvrdila raskid s Peteom nakon što ga je izabrala za svog pobjednika u emisiji.

Preporučuje se: